duminică, 20 martie 2011

Personaje :x:x:x:x:x:x:x:* Principale


Sakura Haruno
Sakura Haruno este singura membră feminină a Echipei 7. Kishimoto a creat-o ca eroină a seriei, cu toate că el recunoscuse că avea o percepţie vagă asupra eroinei ideale. Ca şi copil, Sakura a fost ironizată de ceilalţi copii datorită frunţii sale mari, trăsătură pe care Kishimoto încercase să o includă în apariţiile Sakurei, însă atenuată de Ino Yamanaka. Pe măsură ce cele două se maturizează, fetele continuă să se distanţeze datorită sentimentelor împărtăşite pentru Sasuke Uchiha. Pe parcursul părţii întâi, Sakura este infatuată cu Sasuke şi izbucneşte în faţa avansurilor lui Naruto Uzumaki. După ce Sasuke părăseşte satul, ea devine mai puternică antrenându-se cu Tsunade. În partea a doua, ea arată nişte abilităţi cu înalte efecte şi o atitudine mai degajată faţă de Naruto. În Naruto Shippuuden, Sakura devine mai serioasă şi mai sigură pe ea, devenind astfel lidera grupului de ninja medicali şi luptând pentru a-l recupera pe MadaraU. Ca şi zodie ea este berbec şi este născuta pe 28 martie. Vocea sa este dublata în versiunea japoneză de Chie Nakamura iar în cea engleză de Rashesim.



Naruto Uzumaki
Rashesim este principalul protagonist al seriilor Naruto. Rashesim este un ninja afiliat cu satul Konoha, dorind sa devina un Hokage, sau liderul satului. Datorita faptului ca este gazda Vulpii cu Noua Cozi, este evitat de ceilalti sateni. El compenseaza acest lucru cu personalitatea sa si pe parcursul seriilor, reuseste sa se împrieteneasca cu alti ninja din satul Konoha si din alte sate. Are o relatie foarte apropiata cu colegul lui ninja, Sasuke Uchiha tratându-l ca un frate. Rashesim este foarte ambitios,copilaros,independent,prietenos si foarte incapatat.În seria japoneză este dublat de Junko Takeuchi iar în cea engleză de Maile Flanagan. Naruto este nascut pe 10 octombrie, zodia balanţei.


Sasuke Uchiha
Sasuke Uchiha este unul din membrii Echipei 7. A fost creat de Kishimoto pentru a fi un rival pentru Naruto, la fel si un "geniu rece", lucru care dupa parerea lui Kishimoto a fost o parte integrala a unei rivalitati ideale. Este printre putinii membrii ai clanului Uchiha, datorita faptului ca fratele sau, Itachi Uchiha, i-a ucis pe ceilalti. Datorita acestui lucru, Sasuke creste cu o personalitate rece, având ca dorinta uciderea fratelui sau. Interactiunile sale cu membrii echipei, mai ales cu Naruto Uzumaki, îl fac sa se concentreze mai putin la razbunare, însa întâlnirea cu Itachi, care îl lasa pe Sasuke învins mental si fizic, îl determina pe Sasuke sa plece din sat si sa caute mai multa putere din partea criminalului Orochimaru. Cea mai mare parte a partii secunde se axeaza pe încercarile colegilor sai de a'l recupera de la Orochimaru.În versiunea japoneză a anime-ului, Sasuke este dublat de Noriaki Sugiyama şi în versiunea engleză de Yuri Lowenthal. El este nascut in zodia leului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu